We're looking for a

Fulltime short video (TikTok) content creator

Wie zijn wij

Fullsend Agency is een jong social-first bureau dat alles afweet van internetcultuur & dit omzet in scroll-stopping content. Van short video creaties die viraal kunnen gaan (denk TikTok, Reels, Shorts,…) tot augmented reality filters die zelfs onze oma’s willen gebruiken. 

De aandacht van kijkers op social media te pakken krijgen voor Belgische (en ver daarbuiten) topmerken is ons doel.

Wat voor iemand zoeken we?

  • Je kan short video content creëren dat de aandacht grijpt en views pakt.
  • Je bent bereid content te maken waar je ook mee in beeld komt, voice overs maakt, etc. 
  • Je creëert short video content in allerlei settings. E.g. Interviews, POV shooting, trends & templates, …
  • Je kan vlot schakelen en last minute verzoeken of korte deadlines volbrengen, want sommige video’s komen beter vandaag dan morgen online!
  • Je weet goed hoe je mensen hun aandacht grijpt binnen één seconde & kan ze dan met storytelling (en de truken van de foor) bijhouden.
  • Je kan goed overweg met één of meerdere videobewerking programma’s & ook in-app features op platformen als TikTok en Instagram kennen voor jou geen geheimen. 
  • Top video’s opnemen met een gsm camera (on the go), en bonuspunten voor ook te shooten met professionele systeemcamera’s / DSLRs.
  • Je kan zowel zelfstandig als in team werken. Hieronder moet je verstaan dat we samen ideeën bedenken en content maken, maar ook dat je op jezelf short video’s en UGC kan produceren. 
  • Een diploma is geen must. Zolang je ervaring (op jezelf of elders) maar equivalent is. 

Ruil-deal: Wij krijgen goede content, jij krijgt €€€

Het meest lame stuk van de vacature laten we voor wat het is, want natuurlijk krijg je een goede verloning (en nodige items als gsm en laptop) & bekijken we samen nog welke voordelen bij jou passen. 

Maar wat wel leuk is om te weten, is dat wij een jong en klein (groeiend) team zijn die het niet zo nauw neemt met de klassieke corporate structuren. We waarderen vertrouwen, fun, vrijheid en whatever je nog graag toevoegt aan dit lijstje. Zolang we maar op elkaar kunnen rekenen! 

Iets voor jou?

Laat die formele mails maar achterwege. Laat ons op een creatieve manier zien wie je bent en vergeet zeker geen creaties mee te sturen waar je trots op bent. Een CV of motivatiebrief hoeft niet persé, maar als je er toch al eentje hebt gooi het er ook maar bij.

Laat het ons weten via careers@fullsend.be

 
Office: Mechelsesteenweg 128, 2018 Antwerpen